ANKARA / ÇUBUK - Muammer Kandemir İmam Hatip Ortaokulu

Muammer Kandemir İmam Hatip Ortaokulu

Adres
CUMHURİYET MAH. İMAM HATİP CAD. MUAMMER KANDEMIR IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 29/1 ÇUBUK / ANKARA
Vizyon
Çubuk İmam Hatip Ortaokulu olarak vizyonumuz; Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, öğrenci, öğretmen veli ve idarecilerin saygı ve hoş görü içerisinde bulunduğu ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Çubuk İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonumuz; öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen nitelikli topluma örnek fertler yetiştirmektir.
Başarılar
Çubuk ilçesinde bulunan ilk imam hatip orta okuludur. Fatih projesinin uygulandığı ilk orta okuldur.
Öğretim Şekli :TEKLİ
ARAPÇA- İNGİLİZCE